Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Πολύ κρίσιμο το σημείο που μπήκε το αυτογκόλ»

Όσα είπε ο Κρις Κόλμαν μετά την ισοπαλία του Ατρομήτου με τον Βόλο στο Περιστέρι.

Στο κρίσιμο σήμειο που δέχθηκε ο Ατρόμητος το γκολ της ισοφάρισης, στάθηκε ο Κρις Κόλμαν μετά την αναμέτρηση (1-1) της ομάδας του με τον Βόλο στο Περιστέρι.

Ο Ουαλός τεχνικός τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» θα έπρεπε να έχουν τέσσερις βαθμούς αντί για έναν, ενώ υπογράμμισε ότι εάν και χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι των Περιστεριωτών, θα προσπαθήσουν να το κάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.


Αναλυτικά, ο Κρις Κόλμαν μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-το ότι φάνηκε να «χαλά» το μυαλό του Ατρομήτου μετά το αυτογκόλ στην έναρξη του δεύτερου μέρους: «Πραγματικά προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να επανέλθουμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια (σ.σ. με Κηφισιά και Βόλο) θα έπρεπε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς, αλλά δυστυχώς έχουμε μόνο έναν. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα βάλαμε δύο γκολ, δυστυχώς το ένα στη δική μας εστία και μάλιστα σε σημείο το οποίο ήταν πάρα πολύ κρίσιμο, αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, που ψυχολογικά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για την οποιαδήποτε ομάδα.

Από εκεί και πέρα, είχαμε το σθένος και το κουράγιο και δημιουργήσαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που σε ένα άλλο παιχνίδι θα μπορούσαν να είχαν μπει, σήμερα δεν μπήκαν δυστυχώς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ απογοητευμένος που έχουμε μόλις έναν βαθμό αντί για τέσσερις, αλλά θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε
».

-το πόσος χρόνος θεωρεί ότι θα χρειαστεί για να δημιουργηθεί συνοχή στην ομάδα μετά και τις τελευταίες μεταγραφές: «Σίγουρα αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αφού έχουμε πολλούς νέους παίκτες και τις τελευταίες μέρες. Θέλουμε χρόνο για να επανέλθουν στο επίπεδο που εμείς θέλουμε στη φυσική κατάσταση μες στο παιχνίδι και να γνωριστούν και να δημιουργήσουν αυτοματισμούς μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται χρόνος, αλλά θα το κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να αρχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x