Stoiximan Super League

Κουτρουμπής: «Αξίζαμε την εμφατική νίκη μας»

Πέρα για πέρα δίκαιο το διπλό στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμπής μετά το 4-0. Χαμηλά η μπάλα απ’ τον Έλληνα αμυντικό σχετικά με την πρωτιά στα πλέι οφ.

Στη σωστή δουλειά που έγινε και το «διάβασμα» του παιχνιδιού απέδωσε το εμφατικό διπλό του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη (4-0), ο Γιώργος Κουτρουμπής, που κράτησε χαμηλούς τόνους σε σχέση με την πρωτιά κι έχρισε κομβικό το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Αστέρας είναι ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε πολύ διαβασμένοι στο παιχνίδι και πετύχαμε μία εμφατική νίκη την οποία πιστεύω αξίζαμε».

Για το αν η συγκεκριμένη νίκη είναι ένα βήμα για την πρωτιά στα πλέι οφ: «Ακόμη είναι αρχή και δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη είναι πολύ σημαντικό».

Για τη συνέχεια: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξέρουμε τις ομάδες και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας την Κυριακή και νομίζω ότι με νίκη θα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση».

Για το ότι αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και έκανα αυτό που μπορούσα βοηθώντας την ομάδα μου. Σπάνια παίζω εκεί, αλλά νομίζω ότι μπορώ να αγωνιστώ και εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x