Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει για Τζεμπούρ

Εντός της ημέρας είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ για την ΑΕΚ, καθώς θα υπάρξει νέα επικοινωνία με την πλευρά του Αλγερινού φορ. Στο προσκήνιο ξανά ο Κάλα.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ για την ΑΕΚ. Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει νέα – τελική επαφή με την πλευρά του Αλγερινού επιθετικού για να συζητηθεί η επιστροφή του στην «Ένωση».

Αν και οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τον σύλλογο και την πλευρά του «τρομοκράτη», εκείνο που προκύπτει είναι πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά (θετικά ή αρνητικά) το θέμα του Τζεμπούρ.

Η ΑΕΚ και ο Αλγερινός έχουν εκφράσει από κοινού την επιθυμία να συνεργαστούν εκ νέου, όμως όλα θα φανούν στη σημερινή επικοινωνία που θα έχουν και θα βάλουν κάτω όλους τους όρους της νέας τους συνεργασίας.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Χουάν Κάλα για την ΑΕΚ, αφού – σύμφωνα με δημοσίευμα στην Καταλονία – ο 25χρονος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στη Γρανάδα και ένας από τους πιθανούς επόμενους σταθμούς της καριέρας του είναι ο «Δικέφαλος» μαζί με τη Μάλαγα και την Εσπανιόλ.

Η περίπτωση του Ισπανού δεν περνάει απαρατήρητη από τους ιθύνοντες του συλλόγου, αφού πρόκειται για έναν πάικτη που αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει σιγουριά στα μετόπισθεν και στα συν είναι το πέρασμά του από την ομάδα και το γεγονός πως γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x