Stoiximan Super League

Λαγός: «Παναθηναϊκός είμαστε…»

Ούτε η κόπωση από το ματς στη Μόσχα, ούτε η διακοπή, ούτε και η αξιόμαχη Βέροια πρέπει να σταθούν εμπόδιο την Κυριακή στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Τάσος Λαγός.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός δεν θα επηρεαστεί από την κούραση του αγώνα με τη Ντιναμό στη Μόσχα και αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει αυτό που θέλει απέναντι στη Βέροια την Κυριακή στη Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός.

«Δεν θα μας επηρεάσει η κούραση. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιους παίκτες που έπαιξαν 90 λεπτά και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε συνεχή ματς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Η Βέροια έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, είναι πολύ καλή ομάδα, επιθετικά σκοράρει και κάνει φάσεις, αλλά όσο να’ ναι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήταν θέμα χρόνου να βρούμε ρυθμό και να αρχίσουμε τα καλά παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε», δήλωσε ο νεαρός μέσος στη Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x