Stoiximan Super League

Λαμία-Λεβαδειακός: Παιχνίδι «ο θάνατός σου η ζωή μου» στη Φθιώτιδα

Λαμία και Λεβαδειακός κοντράρονται για την 6η αγωνιστική των playouts (20:00), σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Λαμία και Λεβαδειακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League (20:00), στο πιο καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον τους στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Φθιωτοί βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον προτελευταίο Ιωνικό, που φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Επόμενο παιχνίδι για το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου, στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό, εκεί όπου είναι πολύ πιθανό να είναι το ματς της χρονιάς και για τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λαμία προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί αύριο, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είναι στο «14» της κατάταξης με 24 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την αποψινή του αντίπαλο, η οποία βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες απέναντι σε Ιωνικό και Λεβαδειακό, όπου ήταν και με το ίδιο σκορ (2-2), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, προκειμένου να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική, στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λειβαδιά.

Όπως και οι Φθιωτοί, έτσι και οι Βοιωτοί δεν ανακοίνωσαν την αποστολή, η οποία ταξιδεύει ήδη για τη Λαμία, με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας, αν η σημερινή αναμέτρηση δεν έχει νικητή, η ομάδα της Φθιώτιδας υπερτερεί, έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία. Πέραν αυτού, στο γήπεδο θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων, με αυτούς του Λεβαδειακού να παίρνουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα, Μεδίνα, Βέργος.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ, Χάμοντ, Μεχία, Γιαννιώτας, Βρακάς, Νίκας, Γερεμέγεφ.

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Απτόσογλου, Φωτόπουλος
4ος: Πολυχρόνης
VAR: Κουμπαράκης, Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x