Stoiximan Super League

Λαμπρόπουλος: «Όλη η χρονιά το ματς με τον Ατρόμητο»

«Τελικό» χαρακτήρισε το επερχόμενο εντός έδρας ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο ο μέσος των Κρητικών, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Τους κόπους μίας χρονιάς θα παίξουν στο επερχόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο οι παίκτες του ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε και για την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε ο σύλλογος του Ηρακλείου από τον Πανθρακικό με σκορ 3-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

«Ο τρόπος που δεχτήκαμε τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικός. Ναι μεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά μετά νομίζω ότι δεχτήκαμε πολύ εύκολα το 2-1 και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Είχαμε μία-δύο στιγμές με καλές προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, μείναμε και με δέκα παίκτες και το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος κάνοντας το 3-1 και κλειδώνοντας το παιχνίδι».

Για το τι σημαίνει η σημερινή ήττα:


«Σημαίνει ότι το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ο τελικός, είναι όλη η χρονιά. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και με το χθεσινό αποτέλεσμα μπήκαμε πάλι σε μπελάδες εκεί που φαινόταν ότι θα ήταν εύκολη η παραμονή φέτος. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Ατρόμητο και να κερδίσουμε τη σωτηρία».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ στα δύο τελευταία ματς:

«Πρώτα απ' όλα το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό, γιατί μεταμορφωνόμαστε πάρα πολύ εντός έδρας. Για μας δεν υπάρχει ο Αστέρας Τρίπολης, υπάρχει μόνο ο Ατρόμητος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x