Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-Ιωνικός: Μάχη… ζωής και θανάτου

Με μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού ξεκινά η 15η αγωνιστική της Super League.

Με ένα άκρως ενδιαφέρον και σημαντικό παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ιωνικό (17:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας από 8 βαθμούς.

Το ματς χαρακτηρίζεται εύκολα «ζωής και θανάτου», ενώ είναι κομβικό διότι σε αυτή την αγωνιστική υπάρχει το Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι, αν υπάρχει νικήτρια ομάδα στη… μάχη στο γήπεδο της Βοιωτίας, τότε θα ανέβει από τη ζώνη του υποβιβασμού και έξτρα ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο Λεβαδειακός την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον Άρη, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό, ενώ και σήμερα και την επόμενη εβδομάδα θα παίξει στο γήπεδό του. Αναζητά, λοιπόν, όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να αναρριχηθεί στο ταμπλό. Ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιάσμινκο Βέλιτς, έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βινίσιους, Λιάγκα, Σκβάρκα, Ντεντάκη, αλλά και τους μακροχρόνια απόντες Μπελμόντε, Σακό, Ντουκαρά.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Ίδιο αποτέλεσμα και για τον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική, αφού κατάφερε με καλή εμφάνιση να πάρει το 1-1 κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Βαθμός ψυχολογίας που αν συνδυαστεί με καλό αποτέλεσμα στη Βοιωτία, μπορεί να αλλάξει τη σεζόν για τους Νικαιώτες που έχουν κάνει κακό ξεκίνημα. Ο Δημήτρης Σπανός πήρε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βασίλης Μάντζης, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω ματς.

Η αποστολή του Ιωνικού: Περλέσι, Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Αντούνες, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μασάς, Ιωαννίδης Χ., Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Ιωαννίδης Ν., Ελευθεριάδης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς – Βήχος, Τσάπρας, Μπάχανακ, Κωνσταντινίδης – Μεχία, Χάμοντ, Νίκας - Βρακάς, Δούμτσιος, Μουτίνιο.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Σόουζα, Ρομαό, Σάκιτς – Αντούνες, Τσίμπσαχ – Φαντιγκά, Άοσμαν, Λοβέρα – Ιωαννίδης Ν.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Ψαρρής, Βεργέτης
Τέταρτος: Κατοίκος
VAR: Τζήλος, Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x