Stoiximan Super League

Λόπεθ: «Κάναμε αστεία λάθη»

Στον τρόπο που δέχτηκε ο Βόλος τα δύο γκολ από τον Πανσερραϊκό στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στις Σέρρες ο Ανχελ Λόπεθ.

Ο Ανχελ Λόπεθ τόνισε πως ο Βόλος προσπάθησε να καλύψει τα δύο γκολ που δέχτηκε από τον Πανσερραϊκό κι εκτίμησε πως τους άξιζε η ισοπαλία τελικά, τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και χαρακτήρισε χρήσιμο τον βαθμό για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Είχαμε αρχίσει με στόχο να νικήσουμε το παιχνίδι, κάναμε δύο αστεία λάθη, δεχτήκαμε δύο γκολ πολύ εύκολα, όχι επειδή ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε τα πάντα, είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, ειδικά με το τετ α τετ του Μωραΐτη. Κρατήσαμε την ηρεμία μας και σκοράραμε. Αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας».

Στη συνέχεια είπε: «Είναι σημαντικός βαθμός, δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά παίξαμε καλά. Παίξαμε καλά στην Τρίπολη, με τον Ατρόμητο, με την ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα στους παίκτες μου, είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας, αυτός ο εκτός έδρας βαθμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Για το επεισόδιο στους πάγκους είπε: «Είναι ποδόσφαιρο, δεν ήταν τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x