Stoiximan Super League

Λούκας: «Είμαστε ΠΑΟΚ πάμε για γκολ»

Καμία πρόθεση να παίξει αμυντικά δεν έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου», Λούκας. «Πάμε για γκολ», τόνισε ο μεσοεπιθετικός.

Στόχος του ΠΑΟΚ, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, είναι να πετύχει γκολ όπως εξήγησε ο Λούκας στο πλαίσιο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο «Καραϊσκάκη» λέγοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι ήρεμοι για να βοηθήσουν τους διαιτητές να σφυρίξουν καλά.

Τέλος ο 25χρονος αναφέρθηκε και στη βράβευσή του τονίζοντας ότι νιώθει ικανοποίηση, αλλά θα είναι καλύτερα να πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το Κύπελλο.

Αρχικά ο Λούκας τόνισε: «Νοιώθω καλά είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Τούμπα. Θα ήταν χαζό αν είχαμε σκοπό να πάμε εκεί και να παίξουμε αμυντικά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ θα πάμε να παίξουμε επιθετικά εκεί έτσι ώστε να βάλουμε γκολ και να έχουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση», ενώ συμπλήρωσε για την ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:

«Έχουμε συζητήσει μέσα στην ομάδα και είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε αντιμετωπίσουμε στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι να βοηθήσουμε και εμείς οι παίκτες τους διαιτητές να σφυρίξουν καλά και να μην μας αφήσει να μας επηρεάσει τίποτα».

«Είναι ικανοποίηση το βραβείο αλλά προτιμώ να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Η χρονιά θα είναι πετυχημένη για εμένα αν και η ομάδα πετύχει. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Όσο για την νέα χρονιά θα είναι πετυχημένη αν πάρουμε το πρωτάθλημα», ολοκλήρωσε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ για την βράβευσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x