Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες, δεν είναι νορμάλ για τον Ολυμπιακό να μην κερδίζει»

Στη σημασία που είχε η αποψινή νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ, μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Την επάνοδό του στην... κανονικότητα που δεν είναι άλλη από τις νίκες, είχε ως βασικό στόχο στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα σχολίασε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την συμμετοχή των νέων παιδιών και στα υπόλοιπα ματς, εξαιτίας και των απουσιών, ενώ τόνισε ότι ακόμα και αν η ομάδα του δεν απειλήθηκε, θα μπορούσε να κάνει νωρίτερα το 2-0 για να το «καθαρίσει» νωρίτερα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Παίξαμε με σιγουριά κάναμε αυτό που έπρεπε, πετύχαμε νωρίς γκολ κάτι που θέλαμε να κάνουμε αλλά αν μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γρήγορα το πλάνο θα ήταν διαφορετικό.

Μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δεν είχαμε κερδίσει, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για εμάς, πήραμε αυτό που θέλαμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Το σημαντικό για εμάς είναι η νίκη σήμερα γιατί είμαστε Ολυμπιακός. Είναι πιθανότητα το να παίξουν ξανά οι νεαροί αφού έχουμε αρκετές απουσίες και θέλουμε βοήθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x