Stoiximan Super League

«Μας καίει όλους το πόρισμα»

Την ανάγκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα οικονομικά του Άρη, τόνισε ο νέος πρόεδρος της «Κοινωνίας Μελών», Παναγιώτης Στεφανίδης.

Το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου στον Άρη και το τι μέλλει γενέσθαι από εκεί και πέρα στον σύλλογο περιμένουν στην Κοινωνία Μελών, όπως τόνισε ο νέος πρόεδρος του φορέα Παναγιώτης Στεφανίδης.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, την παραίτηση του Νικήτα Ματθαίου και τη στάση που θα κρατούσε σε πιθανό επενδυτικό ενδιαφέρον για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα είπε στο “Libero 107,4”:

«Είχαμε πολύ καλή συνεργασία στο χθεσινό Δ.Σ. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Πρώτη φορά έφυγα με χαμόγελο από τα γραφεία του φορέα. Διαπίστωσα ότι έχουμε κοινό στόχο και όραμα και αφήσαμε πίσω μας μια και καλή τα παραταξιακά. Δεν έχουν ληφθεί αποφασίσεις. Το συμβούλιο είναι στις 20:00 και εκεί θα αποφασίσουμε. Ωστόσο ζητήσαμε να γίνει στο “Nick Galis Hall” και όχι στο Βελλίδειο. Πρόκειται για ένα δύσκολο πείραμα γιατί δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Όμως θεωρώ ότι ο κόσμος είναι αρκετά συνειδητοποιημένος και δεν νομίζω να συμβεί το παραμικρό».

Για τις προτεραιότητές του: «Μας καίει όλους το πόρισμα. Θέλουμε πάση θυσία να μάθουμε τα αποτελέσματα. Παράλληλα χθες είχαμε μια πλήρη ενημέρωση για το θέμα της NEXIA από τον Κώστα Γεωργιάδη , αλλά και για την Α.Μ.Κ».

Για την Α.Μ.Κ: «Θα τρέξουμε το συντομότερο δυνατό το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπάρχει καλή διάθεση απ’ όλους και δεσμευόμαστε ότι θα επιληφθούμε επί του θέματος».

Για πιθανό ενδιαφέρον επενδυτή: «Η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Οποιος επιθυμεί να ενημερωθεί ας έρθει. Εμπόδιο δε θα μπούμε σε κανέναν. Θα μπούμε μόνο αν ακούμε και δεν βλέπουμε ή αν κάποιος θέλει να εκμεταλλευτεί το όνομα του Άρη. Εχουμε περάσει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ηταν μια σεζόν ορόσημο. Ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει ξανά τα ίδια. Είναι χρέος δικό μας να βρούμε έναν τρόπο να ξεμπλοκάρουμε οικονομικά. Πρώτα όμως πρέπει να υπάρχει πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν στην ομάδα».

Για την παραίτηση του Νικήτα Ματθαίου: «Δεν μπορούσε να έρθει λόγω υγείας. Μου είχε πει ότι θα θέσει υποψηφιότητα, μιλήσαμε τηλεφωνικά στη διαδικασία, από ‘κει και πέρα από τη στιγμή που δεν βγήκε πρόεδρος, θεώρησε πως έπρεπε να επικεντρωθεί στην υγεία του, καθώς δε θα μπορούσε να προσφέρει όσο θα ήθελε από άλλο πόστο. Επειδή πολλά ακούγονται για τις σχέσεις μας, θέλω να πω ότι είμαστε οικογενειακοί φίλοι, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ μας, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία και θα είναι δίπλα μας με τον δικό του τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x