Stoiximan Super League

«Ματιές» σε Φέρντιναντ

Την περίπτωση του Άντον Φέρντιναντ φέρονται να εξετάζουν στον Παναθηναϊκό εν όψει του καλοκαιριού, όταν και θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Πριν από λίγο καιρό είχε προκύψει θέμα αποχώρησης του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκού, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κροάτη στόπερ είχε εκδηλώσει ο ΑΠΟΕΛ.

Αυτό είχε αναγκάσει τον Νίκο Νταμπίζα να ξεκινήσει την αναζήτηση για να ενισχυθεί η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση, στην περίπτωση που ο διεθνής άσος αποχωρούσε από την ομάδα.

Όπως γράφει το «Goal News», ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Άντον Φέρντιναντ που αγωνίζεται στην Αντάλιασπορ.

Συγκεκριμένα, ο Νταμπίζας ψάχθηκε για πιθανό δανεισμό του Βρετανού κεντρικού αμυντικού, όμως η διαφαινόμενη παραμονή του Σίλντενφελντ «παγώνει» το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Φέρντιναντ το καλοκαίρι ως αντι-Σίλντενφελντ.

Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος παίκτης έχει παίξει σε 6 αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 524 λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x