Stoiximan Super League

Με Αμπιντάλ κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο αναμένεται να είναι και το τελευταίο στην καριέρα του!

Έχοντας ανεβασμένο ηθικό από την ανατροπή και τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Ολυμπιακός πλέον μετρά τις ώρες αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Για την αναμέτρηση αυτή ο Μίτσελ δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη στην αποστολή που επέλεξε, στην οποία –όπως αναμενόταν- συμπεριλαμβάνεται και ο Αμπιντάλ!

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο ¬–βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν- θα είναι και το τελευταίο στην πλούσια καριέρα του Γάλλου αμυντικού.

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μίτσελ είδε τον Γάλλο να συμμετέχει κανονικά την στιγμή που ο Ντουρμάζ έκανε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει σιγά-σιγά να αφήνει πίσω του τον τραυματισμό του.

Εκτός έμεινε ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x