Stoiximan Super League

Με διαφορά ο καλύτερος…

MVP της φετινής σεζόν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο Λίνο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορία που έγινε στην επίσημη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο Λίνο, στην ψηφοφορία που διενήργησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συγκέντρωσε το 57% των ψήφων, έχοντας συνολικά 1.828 περισσότερες από τον δεύτερο Κώστα Κατσουράνη!

Πίσω από τους δύο έμπειρους παίκτες βρέθηκαν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Εργκούς Κάτσε και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Συγκεντρώνοντας το 57% των ψήφων ο Alves Maciel Dorvalino αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Ποδοσφαιριστής (MVP) της περιόδου 2012-2013 από τους φιλάθλους της ομάδας. Στη ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στο Facebook, και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 16ης Ιουνίου, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πήρε 2.410 ψήφους από τους συνολικά 4.211 φίλους της ομάδας, που πήραν μέρος.

Ουσιαστικά για τον αγαπημένο της κερκίδας, Lino, ήταν η επιβράβευση μιας ακόμη εξαιρετικής σεζόν με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία αγωνίστηκε σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, σε 5 αγώνες κυπέλλου, σε 4 αγώνες του Europa League και πέτυχε 2 γκολ.
Δεύτερος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Κώστας Κατσουράνης και στην 3η θέση ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που… κέρδισε τον Ergys Kace για μόλις δύο ψήφους! Στην 5η θέση ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά οι ψήφοι των πρώτων πέντε ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή της περιόδου 2012-2013 έχουν ως εξής:

1. Alves Maciel Dorvalino 2.410 ψήφοι
2. Κώστας Κατσουράνης 582 ψήφοι
3. Δημήτρης Σαλπιγγίδης 403 ψήφοι
4. Ergys Kace 401 ψήφοι
5. Στέφανος Αθανασιάδης 336 ψήφοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x