Stoiximan Super League

Με προβλήματα, αλλά και Ταυλαρίδη

Δίχως τους Νάνο, Μέντες και Σίλντενφελντ θα κάνει ποδαρικό στο 2015 ο Παναθηναϊκός, καθώς έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ. Μέσα ο Ταυλαρίδης. Παράταση στην επανεμφάνιση του Νίνη.

Αρκετές απουσίες θα έχει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του παιχνίδι του νέου έτους, το οποίο είναι κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Κυριακή (4/1, 19:30) και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Νάνο, που δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο τελευταίο ματς του 2014, είναι και πάλι εκτός, όπως και ο Μέντες. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό και σήμερα. Μπορεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ να επέστρεψε χθες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά η ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες δεν του επιστρέψει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση. Η επανεμφάνιση του Σωτήρη Νίνη με την πράσινη φανέλα θα καθυστερήσει και άλλο, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Στάθης Ταυλαρίδης είναι στην 20αδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου και με τις δεδομένες απουσίες του Κροάτη στόπερ, αλλά και του Μέντες είναι αρκετά πιθανό να κάνει ντεμπούτο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση με πάσες, και τέλος οικογενειακό δίτερμα με τακτική.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x