Stoiximan Super League

Με Σιόβα στο Παρίσι

Ο Δημήτρης Σιόβας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Χωρίς απουσίες, πέραν των αναμενόμενων, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League στο Παρίσι. Ο Δημήτρης Σιόβας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη για τη γαλλική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Εκτός έμειναν οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα, οι οποίοι θα γυμναστούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί.

Οι δυο τελευταίες προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, όπου θα βρίσκονται από την Τρίτη.

Το πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού στην γαλλική πρωτεύουσα έχει ως εξής:

Τρίτη 26/11
20:00 (ώρα Ελλάδας, 19:00 τοπική)
Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο Παρκ ντε Πρενς.

20:30 (ώρα Ελλάδας, 19:30 τοπική)
Προπόνηση της ομάδας μας στο Παρκ ντε Πρενς, ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Παρί Σεν Ζερμέν, η Συνέντευξη Τύπου του Λοράν Μπλαν και ενός ποδοσφαιριστή είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) στο Παρκ ντε Πρενς και η προπόνηση για τις 16:45 (ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό κέντρο Ooredoo των Γάλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x