Stoiximan Super League

Με το… στυλό στο χέρι ο Αφελάι

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Ιμπραΐμ Αφελάι από τον Ολυμπιακό, αφού ο Ολλανδός μετά τις ιατρικές εξετάσεις μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της είναι η μεταγραφή του Ιμπραΐμ Αφελάι από τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στην Ελλάδα λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι και από το αεροδρόμιο βρέθηκε κατευθείαν στο Metropolitan προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μερικές αργότερα ο Αφελάι μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, Γιάννη Βρέντζο προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τριετή συνεργασία με τους όρους να είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να προτιμούν συμβόλαιο μορφής 1+2 χρόνων και την πλευρά του παίκτη να πιέζει για 2+1.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αφελάι αφού θα πρέπει να θεωρείται δύσκολο να χαλάσει αυτή η σπουδαία μεταγραφή για τον παραπάνω λόγο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x