Stoiximan Super League

Μελ: «Ευφυής παίκτης ο Μπρεσάν, είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Το σχόλιο του Πέπε Μελ μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού.

Ο Πέπε Μελ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του ΟΦΗ στις νίκες, με το 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το αν ξεπέρασε το ψυχολογικό πρόβλημα ο ΟΦΗ: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε, σήμερα κερδίσαμε και δίχως να δεχτούμε γκολ. Είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα για τους παίκτες».

Για το τι πιστεύει ότι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Ο Μπρεσάν είναι ένας πολύ έξυπνος και ευφυής ποδοσφαιριστής. Τακτικά είναι τέλειος. Όλη η ομάδα μαζί πέτυχε αυτή τη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος για Μοσκέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Αποστολάκης και όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε».

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν δέχεται φάσεις στην πλάτη της άμυνας: «Η ομάδα βελτιώνεται βήμα με βήμα. Νομίζω ότι ο Μπρεσάν μας δίνει σταθερότητα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: «Σήμερα είναι η στιγμή να είμαστε χαρούμενοι, πολύ περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας. Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι, για το κύπελλο και μέσα στο club υπάρχουν αρκετοί παίκτες που εργάζονται για τις μεταγραφές. Κάθε ομάδα χρειάζεται παίκτες, ακόμα και η Ρέαλ Μαδρίτης επομένως και ο ΟΦΗ».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ: «Είναι διαφορετική διοργάνωση, ίσως διαφορετικοί παίκτες να χρειαστεί να παίξουν. Όλο το νησί, ο ΟΦΗ, οι φίλαθλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για το κύπελλο και χαρούμενοι που θα παίξουμε».

Για το ότι στο τέλος έστειλε τους παίκτες να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους: «Είχαμε δώσει συνεχόμενα παιχνίδια δίχως να χάσουμε, τέταρτο σερί. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Το κύπελλο είναι μια καλή ευκαιρία για να προχωρήσουμε. Απλά είναι πρόβλημα για τους παίκτες γιατί απομένουν μόνο 48 ώρες για το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x