Stoiximan Super League

Μελ: «Υπάρχει πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών μας»

Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές του με τη φυσική τους κατάσταση, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Λαμία ο προπονητής του ΟΦΗ, Πεπ Μελ.

Για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι του χωρίς νίκη έμεινε ο ΟΦΗ, μετά και το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Λαμία για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον προπονητή του, Πεπ Μελ, να στέκεται στο πρόβλημα που υπάρχει με τη φυσική κατάσταση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ:

«Το πρώτο γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε αμφιβολίες για το παιχνίδι μας, αλλά γενικά κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήσαμε περισσότερο την καρδιά μας, παρά το μυαλό μας και οι ποδοσφαιριστές μου είχαν έναν φόβο στις αντεπιθέσεις της Λαμίας, για να μην γίνει η ζημιά.

Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι κάποιοι παίκτες όπως οι Τοράλ, Νέιρα και Μπάκιτς ήταν σε πολύ καλό επίπεδο στο πρώτο ημίχρονο σε θέμα φυσικής κατάστασης, το οποίο και φάνηκε στο παιχνίδι όλης της ομάδας. Στο δεύτερο όμως φάνηκε και η πτώση της ομάδας, λόγω της έλλειψης φυσικής κατάστασης των συγκεκριμένων παικτών»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x