Stoiximan Super League

Δέσμευση Μελισσανίδη: «Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ μεγάλη»

Σε συνάντησή του με εκπροσώπους της Original 21 ο Δημήτρης Μελισσανίδης διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνει η ΑΕΚ και πάλι μεγάλη. «Θα φύγει όποιος πρέπει», τόνισε -μεταξύ άλλων-.

Άκρως προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας αλλά και αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να γίνει μεγάλη η ΑΕΚ δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Original 21.

Πρόκειται για μια από τις συναντήσεις οι οποίες γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεταξύ των δύο πλευρών αλλά αυτή που έγινε τη Δευτέρα είχε σαφώς ιδιαίτερη σημασία καθώς ακολούθησε της ήττας από τον Ολυμπιακό.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης παραδέχθηκε ότι είναι προβληματισμένος από την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Μάλιστα εκφράζοντας τα συναισθήματά του στη συζήτηση αυτή ,απαντώντας σε έναν οπαδό τόνισε:

«Πόσοι είστε εδώ; Έντεκα; Η στεναχώρια όλων μαζί, είναι η μισή από αυτή που νιώθω εγώ. Όμως, να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ότι πρέπει για να γίνει ξανά η ΑΕΚ μεγάλη».

Φυσικά, στην κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές τέθηκε το ζήτημα της στελέχωσης του ρόστερ. Η απόκριση του Μελισσανίδη;

«Να είστε σίγουροι ότι θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε», ανέφερε ενώ μάλιστα στη συνέχεια διευκρίνισε ότι πρόκειται αποφάσεις και κινήσεις που θα γίνουν άμεσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σχετικά με το ρόστερ της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναγνώρισε λάθη που έγιναν αλλά επεσήμανε ότι εκείνος είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να γίνουν όσα χρειάζονται για να είναι πλήρης η ομάδα για το εφετινό πρωτάθλημα. Στο ζήτημα της απόκτησης επιθετικού, και συγκεκριμένα του Λαφερτι, επιβεβαίωσε ότι ΑΕΚ μπορούσε να τον έχει αποκτήσει αλλά ο παίκτης δεν έχαιρε της εκτίμησης του Δέλλα.

Τέλος, τέθηκε και το ζήτημα του γηπέδου με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να παρουσιάζεται σίγουρος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν τα βήματα που οφείλονται για να έχει το δικαίωμα να αρχίσουν οι διαδικασίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x