Stoiximan Super League

Μέσα ο Τζαβέλλας, επέμβαση ο «Σάλπι»

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Γιώργος Τζαβέλλας εν όψει του αγώνα με τον Πανθρακικό, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε εκτός, υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού αισθάνθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα του διεθνούς επιθετικού είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν και σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση στην εξόστωση πρώτης μεταταρσιοφαλλαγικής άρθρωσης από τον κ. Γιώργο Οικονομίδη.

Η απουσία του Έλληνα φορ από τις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες. Από εκεί και πέρα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κι ο Ράζβαν Ρατς ξεκίνησε θεραπεία.

Εν τω μεταξύ, στην αποστολή των Θεσσαλονικέων επιστρέφει ξανά ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος είχε περιθωριοποιηθεί μετά την κόντρα που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Πανθρακικό. Πρόκειται για τους εξής: Ιτάνζ, Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Μακ, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x