Stoiximan Super League

Μετά το Πάσχα φορτσάρει

Μόλις περάσουν οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ανεβάσει ρυθμούς προχωρώντας όλες εκείνες τις διαδικασίες που θεωρεί απαραίτητες για ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα για την επιστροφή του στην ΑΕΚ προχωράει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τα πράγματα για την Ένωση είναι εξαιρετικά δύσκολα, όμως η προοπτική που δίνει η ενασχόληση του ισχυρού επιχειρηματία στα κοινά των «κιτρινόμαυρων» αλλάζει τα δεδομένα.

Ο «Τίγρης» προχωράει το πλάνο για την επιστροφή της ΑΕΚ σε λίγα χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που θα αποτελέσει τη βάση του συλλόγου για την επάνοδό του στην κορυφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, χρειάζεται να γίνουν ορισμένα σημαντικά βήματα για να συμβεί αυτό και ο γνωστός εφοπλιστής σκοπεύει να ανεβάσει ρυθμούς μετά το Πάσχα.

Το επόμενο διάστημα ο Μελισσανίδης αναμένεται να συναντηθεί με την πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε να γνωρίζει αν οι τοπικές αρχές θα σταθούν δίπλα του σε αυτό το εγχείρημα.

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα οριστικοποιηθεί το σχήμα με τους ανθρώπους που θα σταθούν στο πλευρό του «Τίγρη» για να προχωρήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου.

Μέχρι στιγμής «παρών» έχει δηλώσει ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ένας «συμπαίκτης» που ήθελε ο Μελισσανίδης. Επίσης, σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και ο Πέτρος Παππάς, αν και υπάρχει η εντύπωση ότι στο σχήμα βρίσκονται ακόμα πιο «ηχηρά» ονόματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η τρίτη κατηγορία μοιάζει για την ώρα ως ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για την ΑΕΚ.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την επιστροφή του Μελισσανίδη, ο Δέλλας και οι συνεργάτες του θεωρούνται σίγοιροι, ενώ συνοδοιπόροι θα είναι ο Ζήκος και ο Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x