Stoiximan Super League

Μίκουλιτς: «Τέλεια δουλειά»

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Πανθρακικού απέναντι στη Βέροια αλλά και από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδα της Κομοτηνής, εμφανίστηκε ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση του Πανθρακικού στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βέροια, παρουσιάστηκε ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς. Ο αμυντικός της ομάδα της Κομμοτηνής, με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε επίσης πως είναι πολύ θετικό πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν κάνει το απόλυτο νικών στην έδρα τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Στο πρωτάθλημα είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα, πόσο μάλλον τα εντός έδρας. Ως τώρα έχουμε κάνει μια τέλεια δουλειά. Είχαμε να πάρουμε έξι βαθμούς στην Κομοτηνή και τους πήραμε και τους έξι», δήλωσε αρχικά ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς.

Για το μέλλον του Πανθρακικού: «Τους τρεις βαθμούς να παίρνουμε και εγώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος».

Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε το ματς: «Το επίπεδο είναι πάνω κάτω το ίδιο. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Εμείς έχουμε τον Ίγκορ που έχει την αίσθηση του γκολ και αυτό είναι που μας χάρισε τη νίκη».

Για το εάν αισθάνονται πιο άνετα πλέον που έχουν μαζέψει οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα έως τώρα:
«Είναι καλό να κάνεις μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα γιατί αν συμβεί το αντίθετο θα αισθανθείς πίεση και δεν θα έχεις μια καλή συνέχεια στην πορεία».

Για τα θετικά αποτελέσματα του Πανθρακικού και αν βοηθούν για να «δέσει» η ομάδα:
«Σίγουρα βοηθάνε. Κάναμε κάποια φιλικά στην προετοιμασία, τώρα έχουμε δώσει και πέντε επίσημους αγώνες και πιστεύω ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x