Stoiximan Super League

Μιλίνκοβιτς: «Φεύγουμε με πίκρα»

Δεν μπορούσε να… χωνέψει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς το γεγονός ότι ο Άρης ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Εργοτέλη, χάνοντας την ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο από το Ηράκλειο.

Υπό άλλες συνθήκες, ένας βαθμός στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη θα ήταν ικανοποιητικός, αλλά όταν «γυρίζεις» ένα παιχνίδι από το 2-0, προηγείσαι 3-2 και ισοφαρίζεσαι στις καθυστερήσεις, τότε είναι λογικό να μένει η πίκρα. Αυτή έμεινε και τον προπονητή των «κίτρινων», Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που δεν μπορούσε να κρύψει τη λύπη του για το τελικό αποτέλεσμα.

«Μετά το 2-0 ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα και φεύγουμε με πίκρα. Λυπάμαι γιατί χάσαμε δύο βαθμούς, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Εμείς δεν έχουμε άλλη λύση από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Κάθε βαθμός έχει πολύ μεγάλη σημασία» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέρβου τεχνικού, που πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλη η κατάσταση που δημιούργησε το τρίτο γκολ ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλή και δύσκολη για να αμυνθείς».

Για την καθυστερημένη αλλαγή του Τάτου, σχολίασε: «Κανένας προπονητής δεν υπολογίζει ότι το παιχνίδι θα γίνει 2-0 και θα κάνει αλλαγή για να το διορθώσει. Ο Τάτος ήταν τραυματίας και δεν έκανε προπόνηση όλη την εβδομάδα. Ήταν η θέλησή του να έρθει στην Κρήτη και να βοηθήσει για 30 λεπτά, έτσι και έγινε. Στα αποδυτήρια λέω πάντα το ίδιο πράγμα στους παίκτες μου. Είναι νέα παιδιά και τους δίνω κουράγιο για να συνεχίσουν. Κάποια θετικά στοιχεία, όπως το να ανατρέψουμε το εις βάρος μας 2-0 μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε τη δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x