Stoiximan Super League

Μισή… ντουζίνα απουσίες

Έξι ποδοσφαιριστές άφησε εκτός ο Μίτσελ για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων τραυματισμών και εν όψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί αύριο το μεσημέρι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 2).

Ο λόγος είναι ότι ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Μανιάτη, Αμπιντάλ, Σιόβα, Φορτούνη, Μαζουακού και Μπενίτες, ενώ για λόγους τακτικής τον Βέργο και τον ανέτοιμο ακόμα Ολαϊτάν.

Συγκεκριμένα, ο Μαζουακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό δεξιά, ενώ ο Αμπιντάλ ένα σφίξιμο στον ορθό μηριαίο δεξιού ισχίου και προφυλάχθηκαν και οι δύο.

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ένιωσε, από την πλευρά του, και ο Φορτούνης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και προφυλάχθηκε εν όψει της συμμετοχής του στην Εθνική Ελλάδας.

Για τον τελευταίο λόγο έμεινε εκτός και ο Γιάννης Μανιάτης. Ενώ δεν υπολογίζονται ακόμα ο Σιόβας (για προληπτικούς λόγους) και ο Μπενίτες που είναι ανέτοιμος.

Την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά και Σαλίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x