Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Ναι, θα ήθελα να μείνω»

Θετικός σε κρούση της διοίκησης του Ολυμπιακού για την επέκταση της συνεργασίας τους εμφανίστηκε ο Μίτσελ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας.Τι είπε για Αβραάμ, Χολέμπας.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μίτσελ στη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε πως δέχτηκε κρούση από τη διοίκηση της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στη σημερινή συζήτηση η ανταπόκρισή του ήταν θετική.

«Ναι θα ήθελα να ανανεώσω για έναν χρόνο», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού ο οποίος συνέχισε… «Από τώρα ο σύλλογος μου έχει πει για έναν χρόνο ακόμη και εγώ έχω πει ‘’ναι’’».

Φυσικά και πρόκειται για τις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αλλά το κλίμα είναι ξεκάθαρα θετικό τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Ισπανό.

Το εγκώμιο στον Νικοπολίδη

Ο Μίτσελ δέχθηκε μια ερώτηση για την αλλαγή του Βίκτορ με τον Αλκόρτα. Με αφορμή αυτή επεσήμανε ότι δεν είναι μόνο δίπλα του ο Αλκόρτα αλλά και ο «Αντώνης» -όπως είπε χαρακτηριστικά- και έπλεξε το εγκώμιο του Νικοπολίδη. Υπογράμμισε ότι είναι σημαντικότατη η βοήθεια του στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και πως του αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι και οι δύο συνεργάτες του παίρνουν πρωτοβουλίες.

Στο τέλος εξέφρασε τη σιγουριά του… «Ο Νικοπολίδης είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας μελλοντικός προπονητής του Ολυμπιακού».

Αβραάμ και Χολέμπας

«Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις»… Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Μίτσελ για τις αποχωρήσεις των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Χοσέ Χολέμπας. Αφού εξέφρασε το παράπονό του για την χρονική στιγμή που έφυγαν από την ομάδα, τόνισε… «Ο Χολέμπας από πέρυσι ήθελε να φύγει, αλλά διάλεξε λάθος χρόνο, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών». Ο Χοσέ παρόλα αυτά ήταν πρώτος στην προπόνηση. Απλά θέλει να "μαλώνει" με όλους, του αρέσουν οι προκλήσεις και ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία», τόνισε.

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο επεσήμανε ότι όταν είχε πρωτοέρθει δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει ο παίκτης αυτός για τον Ολυμπιακό καθώς έτυχε ο Παπαδόπουλος να είναι τραυματίας. «Δεν είχα αρκετές πληροφορίες για το τι σημαίνει ο Αβραάμ για τον Ολυμπιακό. Η συμπεριφορά μου τότε ήταν λάθος και όλα άλλαξαν όταν μου ζήτησε να με συναντήσει στο γραφείο μου και μου ζήτησε την προσοχή μου», τόνισε.

Συνέχισε εξηγώντας ότι από εκείνη την στιγμή άλλαξε τελείως η εικόνα που είχε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, επεσήμανε ότι ο τραυματισμός του, του έκανε κακό και αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά. Υπογράμμισε για ακόμη μια φορά τον χρόνο συμμετοχής που είχε στα φιλικά και ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί πως κάπου εκεί έκανε λάθος…

Μάλιστα για την αποχώρηση του Σαβιόλα όταν ρωτήθηκε συσχέτισε την απάντηση του με τον Αβραάμ… «Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη. Αντίθετα με τον Αβραάμ είχε καταλάβει ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα και πως είναι κάπου στο όριο για την παρουσία του και στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ».

Η παρομοίωση…

Και κάπου εκεί τέθηκε και το ζήτημα των πολλών αλλαγών στο ρόστερ.

«Έχω μάθει να ζω με αυτή την κατάσταση», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε κάνοντας μια παρομοίωση… «Είχαμε χτίσει ένα σπίτι και άρχισαν να μας παίρνουν τα τουβλάκια ενώ εγώ είχα κλείσει την πόρτα. Μετά όμως πήραμε άλλους εργάτες και τους είπαμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα σπίτι σε χρόνο ρεκόρ. Δώσαμε τις εντολές και τα πάμε καλά. Ευτυχώς είχαμε τα θεμέλια», ανέφερε και κατέληξε με μια δόση χιούμορ…

«Δεν θα έχω τι να κάνω όταν ο Ολυμπιακός πάψει να αλλάζει τους παίκτες του».

Το λάθος του Μίτσελ
"Γιατί αφήσατε εκτός λίστας τον Ντοσεβί", ήταν η ερώτηση. "Έκανα λάθος", τόνισε ο Μίτσελ και συνέχισε: "Και τον Φορτούνη και τον Γκαζαριάν άφησα εκτός... Και εκεί έκανα λάθος. Αλλά και να τους είχα βάλει στη λίστα και να είχα αφήσει και άλλους πάλι λάθος θα είχα κάνει. Δυστυχώς είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Δυστυχώς έτσι είναι είσαι αναγκασμένος να αφήσει εκτός κάποιους παίκτες", τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x