Stoiximan Super League

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το μήνυμα στον Άρη εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάπτυξη του Μετρό και δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να εκφράσει την πίστη πως ο Άρηςμπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των μέτρων της κυβέρνησης για την πάταξη της βίας.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση. Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x