Stoiximan Super League

Θείος Μιχάλη: Η στάση της ΑΕΚ ήταν αυτή που έπρεπε - Μπράβο στους υγιείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Για το πανό υπέρ των BBB που αναρτήθηκε στη Λεωφόρο, ξέσπασε ο θείος του Μιχάλη Κατσούρη, που στάθηκε στη στάση της ΑΕΚ και του Γαλανόπουλου, ενώ επιβράβευσε τους υγιείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ξέσπασε ο θείος του Μιχάλη Κατσούρη για το πανό που αναρτήθηκε υπέρ των BBB από οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι των «πρασίνων» με την ΑΕΚ.

Αφού εξήγησε ότι τα συναισθήματά του ήταν πολύ άσχημα όταν είδε το πανό, χαρακτηρίζοντας ως ντροπή τη σχετική ενέργεια, στάθηκε στη στάση της ΑΕΚ να αποχωρήσει μέχρι να κατέβει. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ήταν αυτή που έπρεπε, ενώ εξήρε και εκείνη του Κώστα Γαλανόπουλου. Επίσης, επιβράβευσε τους υγιείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού που γιούχαραν.

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και δεν θέλω να βάλω στον κουβά όλους του υγιείς φιλάθλους γιατί δεν φταίνε αυτοί. Ο καθένας υπερασπίζεται και αγαπάει την ομάδα του και υπάρχουν φίλαθλοι που πάνε μόνο γι' αυτόν τον σκοπό στο γήπεδο, για να δούνε ποδόσφαιρο, να χαρούν, να περάσουν ωραία την ημέρα της. Οι άλλοι αυτοί οι λιγοστοί που υπάρχουν πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος οι ίδιες οι ομάδες να τους απομονώσουν. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Έλληνες είμαστε βρε παιδιά, τι πράγματα είναι αυτά; Μπράβο για τη στάση των παικτών της ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος που κρατάει και τιμάει την μνήμη του Μιχάλη. Η στάση της ΑΕΚ ήταν αυτή που έπρεπε να είναι, να έφευγε αν δεν κατέβαινε το πανό.

Πολύ άσχημα τα συναισθήματα όταν είδα το πανό. Είμαστε όλοι Έλληνες… Και της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού… Όλοι είμαστε Έλληνες, τι είναι αυτά που γίνονται; Δεν ξέρω, η ατιμωρησία κάνει τόσο μεγάλο κακό; Έλληνες είμαστε! Έχουμε καταλάβει πού έχουμε φτάσει; Μπράβο στους υγιείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού που γιούχαραν το πανό γιατί έτσι έπρεπε. Πρέπει να βρουν όλες οι ομάδες και όλες οι ΠΑΕ τον τρόπο αυτούς τους λιγοστούς να τους απομονώσουν. Να μπορεί ο καθένας που θέλει να στηρίξει την ομάδα του να πηγαίνει χωρίς φόβο και χωρίς κίνδυνο στο γήπεδο, στην καφετέρια και παντού… Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να πηγαίνουν οι οικογένειες στα γήπεδα χωρίς πρόβλημα. Κανείς δεν τα θέλει αυτά που γίνονται. Και είναι πολύ λίγοι αυτοί που τα προξενούν και οδηγούν τις καταστάσεις σε τέτοιο σημείο. Έχουμε πιάσει πάτο. Δεν είναι μόνο το θέμα του Μιχάλη… Εμείς το ζούμε με τον τρόπο που το ζούμε και ακούμπησε και όλη την κοινωνία και όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο. Αλλά αν δεν λάβουν μέτρα θα ξαναγίνει και θα κλάψουν και άλλες μάνες και αυτός ο θρήνος θα συνεχίσει
», ανέφερε αρχικά.

Εν συνεχεία, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη: «Μας βασανίζει βέβαια. Δεν είναι γιατί είναι συγγενικό μας πρόσωπο και πονάει η οικογένεια. Σήμερα είναι το δικό μας παιδί, αύριο θα είναι ο αδερφός σου… Όλη την κοινωνία την απασχολεί το θέμα αυτό. Δεν πρέπει να μπει τέλος; Τα πράγματα είναι απλά. Αν θέλουν τους μαζεύουν σε μια μέρα. Οργή έχουμε…. Εμείς σαν οικογένεια έχουμε πει δε θέλουμε τίποτα από κανέναν, ούτε να τιμωρηθεί κάποιος που δεν φταίει. Την ευθύνη ξέρουν ποιοι την έχουν. Διέσχισαν τόσες χώρες και έφτασαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και κανείς δεν τους σταμάτησε», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x