Stoiximan Super League

«Μόνο τα σκουπίδια μας…»

Δεν άφησαν ασχολίαστα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τα όσα αναφέρουν στην ΑΕΚ περί «αρπαγής του εμπορικού διευθυντή» Νίκου Καραούζα. Δεν απαντάει η «Ένωση».

Οι διοικούντες τους ερυθρόλευκους διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα λέγονται από πλευράς ΑΕΚ και επισημαίνουν ότι δεν τίθεται ζήτημα «αρπαγής του εμπορικού διευθυντή», καθώς υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Καραούζας είχε σταματήσει να εργάζεται για τους Πειραιώτες, έχοντας μάλιστα πάρει και αποζημίωση από τις 21 Ιανουαρίου.

«Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε μια ακόμα κακοστημένη φαρσοκωμωδία με εμπνευστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη που φαίνεται ότι είναι κολλημένος στη λογική του «σαλταδόρου» και του σαλτιμπάγκου, που είχε και έχει σε όλη την πορεία της ζωής του. Μια πορεία που είχε στάσεις σε φυλακές, σε δικαστήρια και είναι... διανθισμένη με εκβιασμούς, με λαθρεμπόριο, δωροδοκίες, συνεχείς απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, ξυλοδαρμούς και πυροβολισμούς», ανέφεραν -αρχικά- οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και συνέχισαν.

«Αυτή τη φορά και ο ίδιος ο κύριος Μελισσανίδης (τον οποίο δε βοηθούν ούτε ο χαρακτήρας του ούτε η μόρφωση του) και οι τριγύρω του, ξεπέρασαν και τα όρια της γελοιότητας, αφού παρουσιάζουν ως σπουδαία «μεταγραφή» και «αρπαγή» από τον Ολυμπιακό, την συνεργασία τους με ένα πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είχε απολυθεί και αποζημιωθεί από τις 21 Ιανουαρίου», προσθέτουν και καταλήγουν…

«Το μόνο πράγμα που μπορεί να «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό ο κύριος Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, είναι τα σκουπίδια από τους κάδους που βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έξω από το Καραισκάκη».

Η ΑΕΚ, απ' την πλευρά της, δεν μπήκε στη διαδικασία αντιπαράθεσης μετά απ' όλα αυτά, επιλέγοντας να μην απαντήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x