Stoiximan Super League

Μουνάφο: «Η αντίδρασή μας ήταν φοβερή, πάρα πολύ μεγάλη νίκη σήμερα»

Οι δηλώσεις του Χουάν Μουνάφο μετά την εντυπωσιακή ανατροπή του Αστέρα Τρίπολης επί του Άρη.

Ο Άρης βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 14’, αλλά πλήρωσε τα λάθη του και ο Αστέρας Τρίπολης με την… ανατροπή της σεζόν επικράτησε 3-2 για να πλησιάσει στον έναν πόντο από την 5η θέση.

Μετά το ματς, ο Χουάν Μουνάφο, κορυφαίος του αγώνα και σκόρερ του νικητήριου γκολ, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την εξαιρετική εμφάνιση των Αρκάδων αλλά και για την ανάγκη να μπαίνουν καλύτερα στα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα όταν χάνεις ένα παιχνίδι με 2-0 και το γυρνάς, υπάρχει ενθουσιασμός και μια ένταση που το βλέπουμε σαν ένα πάρα πολύ καλό ματς. Είναι μια νίκη που την θέλαμε πολύ φέτος κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πάρα πολύ κακά για εμάς, ήταν τα χειρότερα 15 λεπτά που έχουμε κάνει, θα μπορούσαμε να φάμε και τρίτο γκολ.

Η αντίδρασή μας ήταν φοβερή, είχαμε ηρεμία, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, βρήκαμε γκολ την κατάλληλη στιγμή λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχει δίκιο ο κόουτς, ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, φτιάξαμε φάσεις, είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε το ματς όταν γυρίσαμε το σκορ και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ένας από τους στόχους είναι τα playoffs. Πάρα πολύ μεγάλη νίκη σήμερα».


Τι κάνει τόσα χρόνια τον Αστέρα μια δυνατή ομάδα και τι θεωρεί πως πρέπει να βελτιωθεί στον β’ γύρο: «Ο Αστέρας νομίζω πως δεν έχει παίκτες αστέρια, είμαστε όλοι εδώ μαζί για να βοηθήσουμε την ομάδα, είτε όσοι παίζουμε, είτε όσοι είναι έξω από το γήπεδο. Σήμερα μας βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, το καλύτερο είναι όμως ότι είμαστε ομάδα, είμαστε δεμένοι. Όσον αφορά την βελτίωση, πάντα υπάρχει περιθώριο. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο στα ξεκινήματα των αγώνων, δεν γίνεται σε αυτό το πρωτάθλημα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 και να το γυρίζεις συνέχεια. Εμείς προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε τα λάθη μας ώστε να βελτιωθούμε. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να έχουμε ταπεινότητα και να κοιτάμε τα λάθη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x