Stoiximan Super League

Μουρίνιο για Ολυμπιακό!

Αναφορά στον Ολυμπιακό έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Μιλώντας για χώρες όπου είναι παγιωμένη η κυριαρχία μιας ομάδας, ο «εκλεκτός» χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, ανάμεσα σε άλλους συλλόγους και τους Πειραιώτες

Συνήθως δεν είναι καλό να σε πιάνει στο στόμα του. Η αναφορά ωστόσο που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Ολυμπιακό δεν ήταν για κακό.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, ο «εκλεκτός» αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην κριτική που δέχεται η ομάδα του -όχι για την αποτελεσματικότητα, αλλά για το θέαμα που προσφέρει.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προσπάθειας να δείξει ότι είναι δύσκολο να μένεις στην κορυφή της βαθμολογίας σε μια χώρα όπως η Αγγλία, έφερε ως αντι-παράδειγμα άλλες χώρες και ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και οι «ερυθρόλευκοι».

Πιο συγκεκριμένα απάντησε: «Από κάθε άποψη η Τσέλσι κρίνεται πολύ δυνατή. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας από την πρώτη αγωνιστική και αυτό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις.

Υπάρχουν χώρες όπου είναι συνηθισμένη η κυριαρχία μιας ομάδας, όπως η Μπάγερν, η Σέλτικ, η Βασιλεία και ο Ολυμπιακός. Χώρες όπου η κυριαρχία συνεχίζεται για χρόνια. Δε νομίζω ότι αυτή η χώρα (σ.σ. η Αγγλία) είναι ένα καλό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x