Stoiximan Super League

Μπάμπα: «Πάντα βρισκόμαστε να κυνηγάμε στα ματς με την ΑΕΚ - MVP ο Κωνσταντέλιας»

Δείτε όσα ανέφερε ο Μπάμπα μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ... βροντοφώναξε πως είναι ζωντανός για τον τίτλο νικώντας την ΑΕΚ, με τον Ραχμάν Μπάμπα να χρίζει μετά το ματς των Κωνσταντέλια ως MVP και να δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω πως MVP ήταν ο Κωνσταντέλιας, έκανε πολλά πράγματα, σκόραρε δύο γκολ. Ο Σάστρε σκόραρε ένα κρίσιμο τέρμα, όμως ο Κωνσταντέλιας θεωρώ πως ήταν ο MVP του ματς.

Το μόνο που μας μένει είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς και να δούμε που θα οδηγήσει αυτό.

Από τις αρχές της εβδομάδας κάναμε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας. Είπαμε πως δε θα τα παρατήσουμε ποτέ και πως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Υπήρξε συσπείρωση και μέσω αυτής βγάλαμε την επιμονή μας, παλέψαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή.

Πάντα βρισκόμαστε να κυνηγάμε στα ματς με την ΑΕΚ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε μπροστά και να παλεύουμε όλα τα ματς. Στα δύο ματς μαζί της, μετά το 60' έριξε την ένταση και εμείς βγάλαμε αντίδραση.

Eυχαριστώ τους οπαδούς μας για την στήριξή τους. Δεν σταμάτησαν ποτέ να μας στηρίζουν. Ακόμη και όταν μείναμε πίσω στο σκορ απόψε, ήταν δίπλα μας. Τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x