Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ξεχωριστά πρέπει να κοιτάει ο Παναθηναϊκός κάθε παιχνίδι στη φετινή μάχη του πρωταθλήματος και μέσω αυτών να χτίσει την αυτοπεποίθησή του, τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ.

Κάθε αγώνα ξεχωριστά πρέπει να βλέπει ο Παναθηναϊκός στη φετινή μάχη του πρωταθλήματος όπως δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Σουηδός άσος ανέφερε μάλιστα ότι δεν χρειάζεται πάντα η ομάδα να παίζει καλά, αλλά το κυριότερο να παίζει έξυπνα και να κατακτά τις νίκες.

«Αξίζαμε τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, πιέσαμε πιο ψηλά, έχασα εγώ μια ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια σκοράραμε και ανέβηκε η ψυχολογία μας και τελικά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με μια ομάδα που είναι πολύ ποιοτική».

Για τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να παίζουμε πάντα καλά, αλλά πρέπει να παίζουμε έξυπνα και σιγά-σιγά με τις νίκες θα κερδίσουμε και στην ψυχολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x