Stoiximan Super League

Μποτία: «Πρώτη φορά βάζω δύο γκολ»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν θέλησε να σταθεί τόσο στην προσωπική του εμφάνιση αλλά στη νίκη της ομάδας του.

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, που ήρθε με δικά του γκολ, παρουσιάστηκε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο στόπερ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως ήταν πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα που καταφέρνει να πετύχει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο ίδιος, οι συμπαίκτες του, αλλά και το τεχνικό τιμ αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά:

Το ματς στο Περιστέρι και τη νίκη της ομάδας του: «Εκτός από τα γκολ η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ. Έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο και κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πήρε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε».

Τα 2 γκολ και εάν πετυχαίνει τέτοια επίδοση 1η φορά: «Ναι σαν επαγγελματίας είναι η 1η φορά που πετυχαίνω 2 γκολ αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Μετράει πως πήραμε τους 3 πόντους».

Το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε πρώτη φορά στο Περιστέρι από το 2012: «Αυτό δείχνει το πόσο δύσκολη είναι η σημερινή μας νίκη. Ήταν δύσκολο να νικήσουμε εδώ. Είμαστε άξιοι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Ήταν μία άξια νίκη και συνεχίζουμε».

Το 8 στα 8 και τα ρεκόρ: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα προσπαθεί να κερδίζει βαθμούς. Και έτσι θα προσπαθήσουμε να πάμε μέχρι το τέλος».

Την προσωπική του παρουσία και την καθιέρωσή του: «Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό προσπαθούσα να κάνω όσο καλύτερη δουλειά γίνεται. Αυτήν την στιγμή τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος».

Τις στημένες φάσεις και τα συχνά γκολ από αυτές: «Δουλεύουμε καλά στις στημένες μπάλες, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για ένα παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x