Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Κυνηγήσαμε με μανία τη νίκη - Ενθαρρυντικά τα δείγματα»

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του Βόλου με τον Ατρόμητο.

Στο ότι ο Βόλος κυνήγησε με μανία τη νίκη, στάθηκε ο Κώστας Μπράτσος μετά την ισοπαλία (1-1) της ομάδας του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του κλαμπ της Μαγνησίας αναφέρθηκε και στα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει το σύνολό του, τονίζοντας ωστόσο ότι τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι ενθαρρυντικά.


Αναλυτικά, ο Κώστας Μπράτσος μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-το εάν το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο μετά το αποτέλεσμα: «Πάντα το ποτήρι πρέπει να το βλέπουμε μισογεμάτο. Έτσι είναι η νοοτροπία και η φιλοσοφία και πρέπει να παίρνουμε τα θετικά. Εάν το πάμε όπως το λέτε, στο πρώτο ημίχρονο ηττηθήκαμε 1-0 και στο δεύτερο κερδίσαμε 1-0.

Μπήκαμε νωθροί, είχαμε κενά, προσπαθήσαμε να διαβάσουμε το παιχνίδι και με τις αλλαγές του αντιπάλου. Μας κόστισε σε συγκέντρωση και στη διαχείριση όταν έχουμε την μπάλα και όταν όχι. Όταν βρήκαμε τον ρυθμό, δεχθήκαμε το γκολ από μια δική μας φάση στην πλάτη της άμυνας, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε με παρόμοιο τρόπο, εκτός ρυθμού αγώνα. Από εκεί και πέρα, το ματς άνοιξε. Θέλαμε τη νίκη και εμείς και ο αντίπαλος. Θα κρατήσω αυτό που είπατε, ότι κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα με μανία και ίσως στο τέλος ένα σουτ να μας το έδινε
».

-τα στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης: «Θέλουμε βελτίωση και να βρουν οι νέοι παίκτες τη χημεία. Κάποιες φορές η μπάλα έπρεπε να προωθηθεί και έμενε κολλημένη και το αντίστροφο. Αυτό είναι δική μας ευθύνη, θα το φτιάξουμε. Τα δείγματα πάντως είναι ενθαρρυντικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x