Stoiximan Super League

Να η ευκαιρία τους

Ευκαιρία για παίκτες που δεν έχουν πολλές συμμετοχές να πείσουν τον Γιάννη Αναστασίου πως δικαιούνται καλύτερης μεταχείρισης αποτελεί το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκό στην Κόρινθο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία του στον Παναθηναϊκό πως δεν κάνει… χάρες. Επιβραβεύει όποιον παρουσιάζεται καλός στις προπονήσεις και τους αγώνες και δεν διστάζει να αφήσει εκτός ακόμη και ακριβοπληρωμένους παίκτες με μεγάλα ονόματα εφόσον κρίνει πως δεν προσφέρουν αυτά που μπορούν και πρέπει.

Για το λόγο αυτό το σημερινό φιλικό στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα (16:30, ΣΚΑΪ) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που δεν έχουν καταφέρει να καθιερωθούν, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον πείσουν πως αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης.

Οι απουσίες προσφέρουν τη δυνατότητα σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί από λίγο ως… καθόλου να δείξουν τις δυνατότητές τους, ώστε να πάρουν χρόνο με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εκτός είναι οι διεθνείς Καπίνο, Σίλντενφελντ, Λαγός, Καρέλης, Μαρινάκης και Τριανταφυλλόπουλος, οι τραυματίες Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Αποστολόπουλος και Ταμπάκης, οι Μπεργκ και Πράνιτς που θα πάρουν ανάσες, ο Φιγκερόα που είναι στην Αργεντινή για τη γέννηση του παιδιού του αλλά και ο Πίντο που-χολωμένος από την περιθωριοποίησή του-ζήτησε και πήρε άδεια.

Στη 18άδα βρίσκονται οι επίσης εκτός πλάνων Κουίνσι και Βελάσκες, οι Μπαλμπόα, Σταματάκης, Δώνης, Αναστασόπουλος και Μουζακίτης που χθες έπαιξαν με τη Νέων, αλλά και από την «πρώτη» ομάδα οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 10 ευρώ και αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν το «παρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x