Stoiximan Super League

«Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο»

Ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Πλατανιά έμεινε ο Βλαχοδήμος, που τόνισε ότι όλοι θα δουλέψουν σκληρά για να αφιερώσουν στον κόσμο μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ήταν μια από τις αλλαγές του Μίτσελ, και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες και έστρεψε την προσοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφού κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Μας έλειπε η συγκέντρωση στο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα, κάναμε πολλές ευκαιρίες και νικήσαμε 4-0».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αυτό που ζήσαμε χθες στο αεροδρόμιο ήταν απίστευτο. Δεν το έχω ξαναδεί και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς και μακάρι να είναι πάντα έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα για αυτό το ματς και θέλουμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x