Stoiximan Super League

«Να… σκοτωθούμε στο γήπεδο»

Τόσο ο Δημήτρης Σιαλμάς, όσο κι ο Φανούρης Γουνδουλάκης παραδέχθηκαν πως ο Πλατανιάς δεν είχε την απόδοση που έπρεπε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι έδωσαν σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Μ’ ένα στόμα, μια φωνή, Σιαλμάς και Γουνδουλάκης ξεκαθάρισαν πως η εικόνα της ομάδας τους δεν ήταν η πρέπουσα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γι’ αυτό κι ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει κάτι απ’ το εν λόγω παιχνίδι (1-2).

Ωστόσο και οι δύο είναι έτοιμοι για τον «πόλεμο» που θα ακολουθήσει στην πορεία, όπου αμφότεροι θα δώσουν και την… ψυχή τους, αρχής γενομένης από τον επόμενο «τελικό» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιαλμά στη NOVA:

«Όλα πήγαν στραβά... Άλλα θέλαμε να κάνουμε και άλλα κάναμε. Θα πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του. Χρειάζεται ηρεμία, κάτι που δεν υπάρχει τώρα. Να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε γιατί η συνέχεια είναι μεγάλη.
Το ματς κρίθηκε στη δύναμη, ο αντίπαλος πήγαινε πρώτος στις φάσεις και ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από ότι εμείς.

Με τον Απόλλωνα είναι τελικός για εμάς, να «σκοτωθούμε» μέσα στο γήπεδο για να νικήσουμε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν κοιτάμε τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα, πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε».


Κι αυτές του Γουνδουλάκη:

«Τα Γιάννενα έδειξαν περισσότερο πάθος για το παιχνίδι. Φάγαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και έχω την εντύπωση πως φέρω εγώ μεγάλη ευθύνη και στις δύο φάσεις, πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Για μια ακόμη φορά οι περισσότεροι δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος και την απαιτούμενη συγκέντρωση. Έχουμε ακόμα επτά ματς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Και σήμερα τελικός ήταν αλλά δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Είναι ξεκάθαρο πως κι ο Απόλλωνας παίζει το τελευταίο του χαρτί, αλλά κι εμείς πρέπει να μη δείξουμε ότι δείξαμε σήμερα. Αν βγάλουμε αυτό που μπορούμε, τότε θα πάρουμε κάτι. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x