Stoiximan Super League

«Να συνεχίσουμε έτσι για να έρθουν κι άλλες νίκες»

Στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό θα πρέπει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός για να έρθουν κι άλλες νίκες , σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζέκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια έδωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζέκα, για να έρθουν και άλλες νίκες σαν τη σημερινή (9/2) επί του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ο μέσος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχαν σήμερα, η οποία δεν υπήρχε στα άλλα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

«Θα έλεγα ότι η νίκη ανήκει στην ομάδα και στη θέληση που είχε η ομάδα να κερδίσει σήμερα, κάναμε όλα όσα είχαμε πει να κάνουμε με δυναμική, με πίεση και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να έρθουν κι άλλες νίκες».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια:

«Νομίζω ότι απόψε αυτό που κάναμε είναι να τελειώσουμε τις φάσεις και να μπορέσουμε να τελειώσουμε τις φάσεις κυνηγώντας το γκολ. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ακριβώς αυτό το τελείωμα των φάσεων, κάτι το οποίο επετεύχθη στο δεύτερο ημίχρονο κατά το οποίο σημειώσαμε δύο γκολ και βεβαίως όταν πετυχαίνεις δύο γκολ τα πράγματα είναι πιο εύκολα για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x