Stoiximan Super League

«Ναι σε όλα» από Supporters!

Ούτε μισή ώρα δεν χρειάστηκε να σκεφτούν οι Supporters αν θα συνταχθούν στο σχέδιο Μελισσανίδη. Σε χρόνο ρεκόρ ο ένας μεγαλομέτοχος σφράγισε τη συγκατάθεση για εκκαθάριση και επανεκκίνηση της ΑΕΚ.

Τον δρόμο για την καινούργια εποχή της ΑΕΚ άνοιξαν και επίσημα οι Supporters.

Όπως ακριβώς αναμενόταν (βάσει των όσων διέρρεαν) και χωρίς να χρειαστεί να το συζητήσουν περισσότερο από είκοσι λεπτά, τα μέλη του φορέα αποφάσισαν την πλήρη σύνταξής του με το πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρουσία λοιπόν και 50 οπαδών, οι Μάκης Κασνακίδης και Βασίλης Γεώργας που βρίσκονταν στο βήμα επιβεβαίωσαν -δια στόματος του πρώτου- πως υπάρχει επικοινωνία με την πλευρά του πρώην ιδιοκτήτη και απόλυτη συγκατάθεση να συμπλεύσουν στο σχέδιο εκκαθάρισης της εταιρείας («θα γίνει ό, τι θέλει ο Μελισσανίδης. Η συμμετοχή στη Γ’ κατηγορία θα είναι διαφορετική για την ΑΕΚ με εκείνον και διαφορετική χωρίς αυτόν», είπε χαρακτηριστικά).

Μια θέση που θα μεταφέρει ως εκπρόσωπός τους στην αυριανή Γ.Σ. της ΠΑΕ ο Αλέξης Αλεξίου και εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόθεση του Νίκου Νοτιά να μη σταθεί εμπόδιο (όπως μεταφέρθηκε διά του εκπροσώπου του, Βασίλη Σίμου) θα δρομολογήσει οριστικά πια την αναγέννηση της ΑΕΚ μέσω του restart στην Γ’ κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x