Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αλλαγές στα στόπερ του Ολυμπιακού - Τι παίζει με Πορόσο, Ντόη και Μπιανκόν»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μέσω του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στον αγώνα της Τρίπολης, και πως σε αυτό το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι είπε πως υπάρχουν θέματα με τους στόπερ.

Ο Πορόσο τραυματίστηκε χθες στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίξει με τον Αστέρα. Τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Αλέξανδρος Ντόη και θα είναι στον πάγκο για πρώτη φορά ο Μπιανκόν. Άλλη αλλαγή σίγουρα θα είναι ο Μαντί, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο Ελ Αραμπί και ο Ρίτσαρντς για να βάλουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους θα παίξουν αύριο με την ομάδα Β' του Ολυμπιακού στο Ρέντη κόντρα στον Διαγόρα. Ακούστε τι είπε και για την πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού για την οριστική ποινή από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x