Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Βάζοντας ο Ανιγκό τον Χάμες, ο Ολυμπιακός έχασε το κέντρο και το ματς»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στο πόσο άσχημα μπήκε χθες η ομάδα στη Λεωφόρο, για άλλο ένα εκτός έδρας ντέρμπι όπως είχε γίνει στην Τούμπα και στη Φιλαδέλφεια, αλλά και στην κακή επιλογή του Ανιγκό να βάλει βασικό τον εδώ και 2 μήνες ανέτοιμο λόγω ενοχλήσεων Χάμες. Αυτό είχε συνέπεια να χάσουν οι Πειραιώτες το κέντρο από τους «πράσινους», αφού ο Γιοβάνοβιτς είχε 3 κεντρικούς χαφ (Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν) και ο Ολυμπιακός είχε μόνο τον Εμβιλά και τον Χουάνγκ, καθώς ο Κολομβιανός στην κατάσταση που βρίσκεται περισσότερο βάδιζε παρά έτρεχε.

Συνεχίζοντας, είπε πως ακόμα κι έτσι πάντως, ο Ολυμπιακός τελικά έχασε μόνος του το παιχνίδι με τα αυτογκόλ των δύο πιο έμπειρων παικτών του, του Παπασταθόπουλου και του Ελ Αραμπί, τονίζοντας ότι είχε μόνο δύο στιγμές να μπει ξανά στον αγώνα, στην κακή κεφαλιά του Μασούρα σχεδόν εξ επαφής πάνω στον Μπρινιόλι στο 40' και στην ακατανόητη έμπνευση του Μπιέλ να κάνει τακουνάκι μόνος στην περιοχή του Παναθηναϊκού στο 48'.

Εξέφρασε την άποψη πως θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Κουρμπέλης για το σκληρό φάουλ στον αστράγαλλο του Εμβιλά στο 45', σχολίασε ότι δεν ήταν δυνατόν να μην παίξει βασικός ο Μπακαμπού, ειδικά αφού ο Ελ Αραμπί πλέον μπορεί να βοηθάει μάξιμουμ 20-30 λεπτά.

Τέλος, είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα επτά παιχνίδια στα οποία πρέπει να σώσει ό,τι μπορεί να σώσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και ότι θα πρέπει να αναλυθεί σωστά η σεζόν και να αποφασίσει ο σύλλογος σε ποια άλογα πρέπει να ποντάρει, αφού με κάποια από αυτά που έχει δεν...

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x