Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Βλέπει τον Ορτέγκα ο Κορδόν, αν φύγει ο Όλεγκ από τον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά την προεργασία για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τη Δευτέρα περιμένουμε τις επιλογές του Μαρτίνεθ, όσον αφορά την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στην Αυστρία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι περισσότεροι που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, ή σχεδόν όλοι μαζί με τους “οκτώ” (Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Ζίνκερνάγκελ, Ρέτσος), θα μεταβούν στην Αυστρία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά πως πηγαίνουμε με… ισπανικούς ρυθμούς. Όπως είχε συμβεί και στην υπόθεση του προπονητή, πού άργησε να έρθει ο Μαρτίνεθ. Στην Ισπανία συνηθίζουν να κάνουν μεταγραφές μετά τις 15 Ιουλίου. Πρέπει να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε.

Και συνεχισε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως το αρχικό πλάνο ήταν η ομάδα ήταν να πάει στην Αυστρία, έχοντας καλύψει τον άξονά της, με την απόκτηση στόπερ, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ. Δεν βλέπω, όμως, να υπάρχει ίδια κινητικότητα, όπως στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν μπορούμε, όμως, να αποκλείσουμε να υπάρξει κάποια κίνηση ξαφνικά και να ανατραπούν τα οποιαδήποτε δεδομένα ως την Τετάρτη».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε πως «ο Ολυμπιακός ψάχνει για αριστερό μπακ, γιατί βλέπω να υπάρχουν πάλι προτάσεις για τον Ρέαμπτσιουκ, οι οποίες μπορεί να φτάσουν στα "θέλω" του Ολυμπιακού και του παίκτη. Σε κάθε περίοδο αρνείται προτάσεις ο Ολυμπιακός και αν έρθει μία καλή πρόταση, που θα αρέσει η ομάδα και στον παίκτη, ίσως να γίνει. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κορδόν έχει ψαχτεί στην Αργεντινή για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα της Βελέζ. Έχει παίξει σε ημιτελικά Σουνταμερικάνα, Λιμπερταδόρες και ο Ολυμπιακός είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για να πάρει αριστερό μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x