Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έτοιμος ο Ολυμπιακός να προσφύγει στο CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει την ένσταση στο CAS για το ντέρμπι. Αυτό θα συμβεί είτε αυτό το διήμερο, είτε το Δευτέρα-Τρίτη.

Την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την προσφυγή του στο CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ανέφερε ότι με αυτή οι Πειραιώτες θα υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι δεν διεκόπη στο 49ο λεπτό με δική τους υπαιτιότητα και θα ζητούν τη συνέχιση της αναμέτρησης από την στιγμή της διακοπής. Η προσφυγή αυτή αναμένεται να κατατεθεί μέσα σε αυτό το διήμερο ή στο διήμερο Δευτέρας-Τρίτης.

Με αφορμή τον αναμενόμενο ορισμό 10 και 17 Ιανουαρίου των δύο αγώνων για το Κύπελλο, ο Κώστας Νικολακόπουλος σημείωσε ότι μέσα στον πρώτο μήνα του 2024 θα γίνουν τρία ντέρμπι «αιωνίων» αφού θα παίξουν και το παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λεωφόρο.

Ακούστε τι ανέφερε αλλά και το καυστικό σχόλιο που έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος για τις νέες δηλώσεις του Πογέτ για τον Φορτούνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x