Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Να αγιάσει το στόμα του Ελ Αραμπί για αυτά που είπε χθες στου Ρέντη»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήρε την παρέμβαση που έκανε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη χθεσινή συζήτηση παικτών του Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ στου Ρέντη.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζοντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη χθεσινή συζήτηση στου Ρέντη μεταξύ παικτών του Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ, στάθηκε στην παρέμβαση που έκανε ο Ελ Αραμπί μιλώντας για τις ευθύνες των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

«Να αγιάσει το στόμα του Ελ Αραμπί, γι’ αυτά που είπε χθες. Κάποια στιγμή πρέπει να δουν τις δικές τους ευθύνες οι παίκτες του Ολυμπιακού και-όπως είπε ο Μαροκινός- να αναρωτηθούν αν η ατομική απόδοση του καθενός είναι αυτή που πρέπει στα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον ώμο ο Πασχαλάκης, ο οποίος παίζει με θεραπείες και όπως τόνισε αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα παίξει την Πέμπτη ή θα χρησιμοποιηθεί ο Τζολάκης απέναντι στη Μακάμπι. Πάντως, όπως είπε, σίγουρα το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι ο Πασχαλάκης.

Τέλος, αποκάλυψε ότι μετά το παιχνίδι με τη Μακάμπι έγινε κουβέντα στο τεχνικό τιμ για το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα με τρεις στόπερ, κάτι που τουλάχιστον στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έγινε.

Ακούστε τι άλλο είπε για τη διαχείριση που είχε ο Ροντινέι στη Φλαμένγκο και τον ορισμό του Ιταλού διαιτητή Μαριάνι στον αγώνα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x