Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Απόδραση του Ολυμπιακού με νίκη χαρακτήρα και όχι καλής εμφάνισης»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος τη νίκη-ανατροπή του Ολυμπιακού ενάντια στον Παναιτωλικό.

Το διπλό του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο σχολίασε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, που χαρακτήρισε τη νίκη κομβικής σημασίας, εν αναμονή και της απόφασης του CAS, όπως είπε, αύριο ή μεθαύριο το αργότερο.

Όπως είπε, ήταν μια νίκη χαρακτήρα και όχι καλής εμφάνισης για δεύτερο συνεχόμενο ματς, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος και μη πειστικός με το εκτεταμένο ροτέισον που επιχείρησε (αναπόφευκτα) ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη φθορά (σωματική και πνευματική) που είχε η ομάδα στα δύο ματς με Φερεντσβάρος και εκείνο με τον ΠΑΟΚ.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε στην ανατροπή για δεύτερο ματς σερί, στη φόρμα του Ελ Κααμπί, που έχει οκτώ γκολ στα έξι τελευταία ματς, στην ατυχία του Ζέλσον, που υπέστη νέα θλάση μετά από 24 λεπτά, έχοντας επιστρέψει από θλάση και συμφώνησε απολύτως με τον προπονητή ότι θα πρέπει η ομάδα να είναι πολύ πιο προσεκτική και καλύτερη στη συνέχεια, καθώς δεν θα είναι εύκολο να γυρίζει το ένα ματς μετά το άλλο.

Επιπλέον, έδωσε τα συγχαρητήριά του για την ιστορική επιτυχία της Κ19 των Πειραιωτών στο Youth League, τονίζοντας πως πρέπει να βλέπουν με αισιοδοξία και το νέο μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x