Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία μια μεγάλη νίκη, ιδανικά την Κυριακή με τον Άρη»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός, μετά και τη χθεσινή δύσκολη βραδιά, πώς μόνο με μία μεγάλη νίκη που του λείπει από την αρχή της σεζόν στο πρωτάθλημα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων ανέφερε ότι όσο δεν μπορούν οι Πειραιώτες να κερδίσουν ένα μεγάλο ματς (0 νίκες σε 6 ντέρμπι), τόσο θα χάνουν από πλευράς ψυχολογίας και τόσο θα πηγαίνουν χειρότερα. Είπε δε, ότι θα ήταν ιδανική συγκυρία αν τα καταφέρει να πάρει τη νίκη αυτή την Κυριακή στο «Βικελίδης» απέναντι στον Άρη, δηλαδή, απέναντι σε άλλη μια ομάδα που έπαιξε χθες 120 λεπτά στο Κύπελλο. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης.

Για τα μεταγραφικά, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μετά τα προβλήματα με τον Μουσράντι κινείται δυναμικά για να πάρει τον Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα. Προσπαθεί, επίσης, να ολοκληρώσει την απόκτηση του στόπερ (παζάρια για τον Γκαστόν Ερνάντες) αν και ο ρεπόρτερ μας έχει την εκτίμηση ότι το πρόσωπο που λείπει από τον Ολυμπιακό είναι ένας σέντερ φορ από την αρχή της σεζόν.

Κατέληξε, λέγοντας ότι στον Πειραιά δεν είναι ευχαριστημένοι από την αποτελεσματικότητα μέχρι τώρα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Πέδρο Άλβες στις μεταγραφές της ομάδας καθώς έχει αργήσει η ενίσχυση και ο Ναβάρο μόνο πειστικό να μην φαίνεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x