Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων αναφερόμενος στον στόχο του Ολυμπιακού στον αγώνα είπε ότι είναι σίγουρα το τρίποντο γιατί είναι πέντε πόντους πίσω της και θα είναι οδυνηρό να απομακρυνθεί οκτώ βαθμούς από την κορυφή από τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

Εξήγησε ότι μια ισοπαλία σίγουρα δεν θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τους ερυθρόλευκους αλλά με τα δύο επόμενα ματς να είναι Ολυμπιακός-Άρης και Παναθηναϊκός -ΑΕΚ την Τετάρτη αλλά και Λαμία-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την άλλη Κυριακή καταλαβαίνει ο καθένας ότι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα πάντα ως έναν βαθμό θεωρητικά υπέρ των ερυθρόλευκων.

Αναφέρθηκε, τέλος, στο Youth League της UEFA που θα διεκδικήσει η K19 του Ολυμπιακού στη Νιόν λέγοντας ότι εάν το πάρουν οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου θα έχουν μια τεράστια πρόκληση να αντιμετωπίσουν στις 24-08 και το διηπειρωτικό με την περίφημη Φλαμένγκο στο θρυλικό Μαρακανά.

Ακούστε τι είπε για την 11άδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τα περί Κάρμο - Πόρτο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x