Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι διαιτησίες του Γιουγκ με τον Ολυμπιακό αγγίζουν τα όρια της εχθρότητας»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε τον ορισμό του Ματέι Γιουγκ στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων ενόψει... Φιλαδέλφειας.

Το σχόλιό του για τον ορισμό του Ματέι Γιουγκ, ο οποίος θα σφυρίξει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή στην «OPAP Arena» έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε ότι ο Σλοβένος είναι ένας διαιτητής που όσες φορές έπαιξε τον Ολυμπιακό, κάνει διαιτησίες που αγγίζουν τα όρια της εχθρότητας, υπενθυμίζοντας το φετινό ματς με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και ιδιαίτερα τα 30 τελευταία λεπτά, το περσινό 0-3 από την Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και ένα παλαιότερο με τη Λεβάντε (0-1), επίσης εντός έδρας.

Στα αγωνιστικά θέματα, τόνισε ότι ο Μεντιλίμπαρ περιμένει με αγωνία τις δύο τελευταίες προπονήσεις για να δει την ομάδα μαζεμένη και την κατάσταση παικτών όπως οι Ροντινέι, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς, αλλά και για να αποφασίσει για την ενδεκάδα και αν θα επαναφέρει τον Πασχαλάκη στη θέση του Τζολάκη.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x