Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του Άρη στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας κατέγραψε τα οκτώ συμπεράσματά του από το χθεσινό παιχνίδι των Πειραιωτών με τους Θεσσαλονικείς.

Στάθηκε, όμως, στο ότι ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν και στα τρία τελευταία παιχνίδια του είναι από καλός έως πολύ καλός, παρότι μάλιστα υπάρχει μία πολύ μεγάλη χρονική διάρκεια σε αυτά, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αλλά και με τη Μακάμπι, και με την ΑΕΚ και χθες με τον Άρη ήταν πραγματικά όπως τον θέλουν ο προπονητής και οι οπαδοί του.

Και όπως σχολίασε όλα τα λεφτά θα είναι να μπορέσει να διατηρήσει αυτή την εικόνα έως και το προσεχές παιχνίδι με τη Φενέρ για τα προημιτελικά του Conference League και, φυσικά, να είναι καλός την Κυριακή στη Λαμία.

Υπογράμμισε, παράλληλα, πως ο προπονητής μαθαίνει όλο και καλύτερα την ομάδα του και έτσι διορθώνει και τα λάθη του, όπως έγινε χθες με τη χρησιμοποίηση του Γιόβετιτς πίσω από τον Ελ Καμπί και όχι του Ναβάρο, όπως είχε συμβεί στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ακούστε ποια ήταν τα άλλα 6 συμπεράσματα από το χθεσινό ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x